NL

Eindejaarsperiode 2021

Hieronder vindt u de afhaalmogelijkheden voor de feestdagen in 2021

Deze zijn beschikbaar op 24, 25 en 31 december 2021.
Wil u graag iets afhalen op een andere datum, neem gerust contact op, dan kunnen we de mogelijkheden bekijken.

 

Alle gerechten zijn huisbereid met verse producten

Brood is inbegrepen bij de voorgerechten en soepen, voor de hoofdgerechten hebt u keuze tussen kroketjes, puree of gratin

 

Gelieve uw bestellingen per mail of telefoon door te geven, minstens 5 dagen op voorhand
info@streatcatering.be
+32479163924

 

Gerechten

APERITIEFHAPJES

Warme aperitiefhapjes (8 stuks) (12€)
Gillardeau oesters (3.50€/stuk)

Luxe aperitiefhapjes (4stuks) 15€ per persoon
(4 volledig afgewerkte glaasjes per persoon ideaal om ineens te serveren,
Tataki van zalm met avocado
Geitenkaasmousse met walnoten, honing en rucola
Lamsköfte met pittige houmous en flatbread
Quinoa salade met grijze garnaaltjes)


SOEPEN (prijs/liter)

Pompoensoep met gember (8.50€)
Bisque van kreeft (12€)


VOORGERECHTEN

Langoustines met verse tuinkruiden (11€)
Halve Canadese kreeft “Belle-Vue”of “Thermidor” (19€)
Gevulde Sint Jacobsschelp (13€)
Huisgemaakte ravioli met fazant en boschampignons (12€)
Portobello gevuld met geitenkaas en verse kruiden (veggie) (10€)


HOOFDGERECHTEN

Fazant “Brabançonne” (19€)
Kabeljauw met spinazie en witte wijn(16€)
Tarbot met broccoli en kreeftensaus (20€)
Canadese kreeft “Belle- Vue” of “ Thermidor” (33€)
Kerstkalkoen gevuld met gehakt en mandarijntjes
(17€/pp – min 4p)
Hertenkalf met rode wijnsausje en wintergroentjes (24€)
Huisgemaakte ravioli pompoen, kastanje en truffel (veggie) (18€)

DESSERT

Chocoladetaart (8€)
Tiramisu (7€)
Citroentaart (8€)
Kerststronk (7€)

Menu's

KERSTMENU
Gevulde Sint Jacobsschelp
-
Kerstkalkoen gevuld met gehakt en mandarijntjes
-
Kerststronk

32.00€



VISLIEFHEBBERSMENU
Gevulde Sint Jacobschelp
-
Bisque van kreeft
-
Kabeljauw met spinazie en witte wijn
-
Tiramisu

39.50€


MENU VAN DE CHEF
Langoustines met verse tuinkruiden
-
Ravioli gevuld met fazant en
boschampignons
-
Fazant Brabançonne
-
Chocoladetaart

45.50€



GASTRONOMISCH MENU
Halve Canadese kreeft
-
Gevulde Sint Jacobsschelp
-
Hertenkalf met een sausje van rode wijn en wintergroentjes
of
Tarbot met broccoli en een kreeftensausje
-
Citroentaart

49.50 €



Menu's zijn beschikbaar vanaf 4personen.

Nieuwsbrief inschrijven

*
*
*
Inhoud door StreatCatering