NL

Streatcatering

Na jarenlang een restaurant te hebben uitgebaat in Antwerpen hebben wij, Rembert en Tanja, besloten om het restaurant op te geven en ons te richten op een cateringbedrijf. Hiermee proberen we in te spelen op de steeds meer voorkomende vraag van onze klanten die graag hun feestjes in hun eigen omgeving willen houden.

Wij proberen de nadruk te leggen op aangepaste en persoonlijke formules. We hebben wel een aantal voorgestelde formules om u een inzicht te geven van wat er allemaal kan, maar liefst werken wij volledig op maat van onze klanten. Omdat elk feest een eigen verhaal heeft proberen wij dit ook te vertalen in de catering en omkadering van elk feest, daarom dat we graag gaan samenzitten met onze klanten om iets persoonlijk uit te werken zodat jullie je eigen unieke feestje kunnen geven. Of het nu om een kinderfeest, trouwfeest of bedrijfsfeest gaat, voor elk feest kunnen wij een oplossing zoeken op maat van jullie.

Ook richten wij ons graag op de omkadering van feesten zodat onze klanten optimaal kunnen genieten van hun dag en zich geen zorgen hoeven te maken om de praktische dingen. Veel mensen zien er tegen op om zich een hele week of meer bezig te houden met alles in orde te brengen voor een feest thuis, ook hier werken wij aan een oplossing voor u, of het nu om tenten, decoratie, animatie, enzovoort gaat, wij kunnen jullie hierin bijstaan of zelf alles regelen van a tot z zodat jullie enkel en alleen maar jullie gasten moeten uitnodigen en genieten van een leuke avond of middag met jullie gezelschap.

 

Rembert Van der Straeten

Rembert heeft een opleiding genoten aan de hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Daarna heeft hij nog ervaring opgedaan in diverse restaurants om uiteindelijk samen met Tanja een restaurant te openen in een residentiële buurt in Antwerpen.

Tanja heeft Hotelmanagement gestudeerd in Antwerpen, om daarna enkele stages af te werken in hotels en uiteindelijk samen met Rembert een horeca zaak te starten.

Samen met ons team doen wij er alles aan om van jullie evenement een feest te maken. Met een persoonlijke service en volledig naar jullie wensen.

Nieuwsbrief inschrijven

*
*
*
Inhoud door StreatCatering